Anlas – renkaat moottoripyöriin ja mopoihin

anlas moottoripyörän renkaat

Anlas on vuonna 1974 perustettu eurooppalainen rengasvalmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat renkaat mopoihin, skoottereihin ja moottoripyöriin. Renkaat on valmistettu erityisesti Euroopan olosuhteisiin, ja valikoimasta löytyy myös pohjoisen ankariin talviolosuhteisiin soveltuvat kitkarenkaat; Anlas Winter Grip sekä Anlas Winter Grip Plus.

Anlas renkaat valmistetaan Turkissa ja ovat erittäin korkealaatuisia sekä ominaisuuksiltaan erinomaisia. Renkaat kestävät vertailun muihin laaturenkaisiin ja Anlas tarjoaakin erinomaista laatua järkevään hintaan. Anlas mallistosta löytyvät renkaat kaiken kokoisiin kaksipyöräisiin, aina mopoista isoihin moottoripyöriin asti.

Renkaat ovat myös tunnettuja kestävyydestään ja suorituskyvystään kaikissa sääolosuhteissa. Ne ovat suunniteltu tarjoamaan maksimaalista pitoa ja turvallisuutta tiellä, olitpa sitten ajelemassa kuivilla, märillä tai vaikkapa liukkailla teillä.

Mopoihin, skoottereihin sekä kevytmoottoripyöriin tarkoitetut Tournee sekä Tournee Sport renkaat ovat edullisia ja niiden ominaisuudet on suunniteltu erityisesti painoltaan ja nopeuksiltaan kevyemmille pyörille, kun taas Viento Sport sekä Viento Turismo renkaat on suunnitletu suuriin 600-1400cc sporttimoottoripyöriin. Anlas Capra mallisto on tarkoitettu sekä matkaenduropyöriin että täysiverisiin enduropyöriin, ja Capra tuoteperheestä löydät oikean renkaan kaikille enduropyörille.

Anlas Winter Grip sekä Winter Grip Plus kitkarenkaat sopivat pohjoisen olosuhteisiin – ihan oikeasti!

Winter Grip malliston renkaat vastaavat pyöräsi kesärenkaiden nopeus- ja kantavuusluokkia ja tarjoavat erinomaisen pidon syksyn ja kevään ajoihin, olosuhteiden vaihdellessa päivän aikana aamun pakkasista iltapäivän aurinkoisiin ajokeleihin.

Winter Grip renkaat on saatavana myös nastoitettuna. Anlas Winter Grip ja Winter Grip Plus auttavat sinua ottamaan pyörän ajoon aikaisemmin keväällä sekä jatkamaan ajokautta pitkälle syksyyn, mukavasti sekä turvallisesti.

Kokeile Anlas renkaita ja lupaamme, että olet tyytyväinen valintaasi! Tutustu valmistajaan tästä.

Videot

Anlas Viento Sport
Anlas Winter Grip Plus
Anlas Capra Extreme

Anlas renkaiden käyttökohteet