Vantaan myymälä ja huolto

Moposport Vantaa löytyy Petikosta!

Palveleva mopojen ja skootterien erikoismyymälä Vantaalla

Moposport Vantaan myymälä sijaitsee Petikossa, osoitteessa Petikontie 22, 01720 Vantaa. Myymälään on helppo saapua Kehä III:ltä, ja se sijaitsee Valtatie 3:n ja Vihdintien välissä. Löydät myymälöiden aukioloajat täältä.

Myymälä

Vantaan myymälässä on esillä laaja valikoima mopoja, skoottereita ja sähköpotkulautoja. Myymälästä löydät myös mopoiluun ja moottoripyöräilyyn sopivat ajovarusteet, kuten kypärät, ajohanskat, ajokengät, ajotakit sekä muut ajovaatteet. Myymälässä pääset sovittamaan ajovarusteita, jotta löydät juuri sinulle sopivan kokoiset ja hyvin istuvat varusteet. Myymälässä on esillä valikoima myyvimpiä mopon tuning -osia. Lisäksi myymälässä on esillä öljyt pienmoottoreihin, moottoripyöriin sekä joihinkin yleisimpiin automalleihin. Myymälästä löydät myös kattavan valikoiman työkaluja. Valikoimaamme sisältyvät myös pienmoottoreiden huoltamiseen tarvittavat erikoistyökalut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet.

Palvelutiski

Erittäin kattava varaosavalikoimamme on saatavana palvelutiskiltä. Kaikki asiakaspalvelijamme ovat mopojen asiantuntijoita, ja he auttavat sinua löytämään etsimäsi varaosat sekä neuvovat tarvittaessa oikean osan valintaan. Varaosavalikoimamme sisältää sekä alkuperäisosat että edullisemmat tarvikeosat. Moposportin oma PNR varaosamerkki kattaa tuhansia varaosia, jotka vastaavat alkuperäistä varaosaa mutta niiden hinta on edullisempi.

Vantaan myymälän yhteydessä sijaitsee myös Moposportin keskustavarasto, joten suurin osa valikoimaamme kuuluvista tuotteista on heti saatavana.

Tilausten nouto

Jos tiedät jo, mitä olet hakemassa, voit nopeuttaa asiointia tilaamalla tuotteet valmiiksi noutoon. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on valmis noudettavaksi. Näin varmistat myös, että tarvitsemasi osa on varmasti saatavana, kun saavut myymälään. Voit tilata tuotteet noudettavaksi myymälästä ja maksaa ostoksesi vasta niitä hakiessasi. Tällöin käytössäsi on kaikki myymälämme normaalit maksutavat. Kun tilaat tuotteet valmiiksi verkkokaupasta, voit myös hyödyntää verkkokaupan laajoja maksutapoja, kuten laskua ja erämaksua. Voit myös tilata osat valmiiksi jonkun toisen noudettavaksi. Mainitse tästä erikseen tilauksen viestikentässä, jos tilauksen noutaja on joku muu kuin sen maksaja. Lue lisää Tilaa ja nouda -palvelusta täältä.

Vaihto ja palautus

Suurimmalla osalla tuotteistamme on 14 vuorokauden palautus- ja 30 päivän vaihto-oikeus. Annamme saman palautusoikeuden myös myymälästä ostetuille tuotteille, kuin verkkokaupasta ostetuillekin. Huomaathan kuitenkin, että emme myönnä palautusoikeutta sähköosille jotka on kytketty kiinni. Myöskään ajoneuvoille emme myönnä normaalia palautusoikeutta.

Voit myös palauttaa verkkokaupasta tilaamasi ostoksen Vantaan myymäläämme. Jos haluat vaihtaa tuotteen, voit saada uuden tuotteen heti mukaasi. Rahanpalautus myymälään palautetuille tilauksille tehdään kuten Postin kautta palautetuille tilauksillekin, eli saat hyvityksen verkkomaksun välittäjän kautta tai palautus hyvitetään erämaksun loppusummaan.

Huolto

Vantaan myymälän yhteydessä palvelee kattava Moposport huolto. Vantaan huoltopiste tekee niin pienet kuin suuretkin huollot ja korjaukset mopoille ja joihinkin muihinkin pienmoottorilla varustettuihin laitteisiin. Lue lisää huoltopalvelusta täällä. Renkaanvaihdot voidaan tehdä nopealla toimitusajalla, ruuhkatilanteen mukaan joskus jopa odottaessa. Kysy lisää myymälän tai huollon henkilökunnalta.

  • Määräaikaishuollot mopoihin ja skoottereihin
  • Korjaukset mopoihin ja skoottereihin
  • Takuukorjaukset edustamiimme mopomerkkeihin
  • Renkaan vaihto
  • Sylinterin poraus ja hoonaus
  • Kiertokangen vaihto ja tasapainotus
  • Kuljetuspalvelu

Ajoneuvomyynti

Vantaan myymälästä löydät seuraavat ajoneuvot

Voit myös rahoittaa ostoksesi Svea erämaksulla. Lisätietoja saat myymälästä.

Lainaa peräkärry

Mopon ostajalle sekä huollon asiakkaille lainaamme ilmaiseksi peräkärryä enintään 2 tunnin ajaksi. Peräkärry on jarruton ja sitä voi vetää B ajokortilla. Emme voi taata lainaperäkärryn saatavuutta kaikkina aikoina. Lisätietoja saat ajoneuvomyynnistä sekä huollon ajanvarauksesta.