Tampereen myymälä ja huolto

Moposport Tampere löytyy Lakalaivasta

Palveleva mopojen ja skootterien erikoismyymälä Tampereella

Moposport Tampereen myymälä sijaitsee Lakalaivassa, osoitteessa Korjaamonkatu 2, 33840 Tampere. Myymälään on helppo saapua Tampere-Helsinki moottoritieltä sekä Pyhäjärventieltä, joiden kulmassa myymälä sijaitsee. Löydät myymälöiden aukioloajat täältä.

Myymälä

Tampereen myymälässä on esillä laaja valikoima mopoja, skoottereita ja sähköpotkulautoja. Myymälästä löydät myös mopoiluun ja moottoripyöräilyyn sopivat ajovarusteet, kuten kypärät, ajohanskat, ajokengät, ajotakit sekä muut ajovaatteet. Myymälässä pääset sovittamaan ajovarusteita, jotta löydät juuri sinulle sopivan kokoiset ja hyvin istuvat varusteet. Myymälässä on esillä erittäin kattava valikoima mopon tuning -osia. Lisäksi myymälässä on esillä öljyt pienmoottoreihin, moottoripyöriin sekä joihinkin yleisimpiin automalleihin. Myymälästä löydät myös kattavan valikoiman työkaluja. Valikoimaamme sisältyvät myös pienmoottoreiden huoltamiseen tarvittavat erikoistyökalut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet.

Palvelutiski

Erittäin kattava varaosavalikoimamme on saatavana palvelutiskiltä. Kaikki asiakaspalvelijamme ovat mopojen asiantuntijoita, ja he auttavat sinua löytämään etsimäsi varaosat sekä neuvovat tarvittaessa oikean osan valintaan. Varaosavalikoimamme sisältää sekä alkuperäisosat että edullisemmat tarvikeosat. Moposportin oma PNR varaosamerkki kattaa tuhansia varaosia, jotka vastaavat alkuperäistä varaosaa mutta niiden hinta on edullisempi.

Tampereen myymälän yhteydessä on laaja, yli 10 000 nimikkeen varaosavarasto, joten iso osa valikoimaamme kuuluvista tuotteista on heti saatavana.

Tilausten nouto

Jos tiedät jo, mitä olet hakemassa, voit nopeuttaa asiointia tilaamalla tuotteet valmiiksi noutoon. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on valmis noudettavaksi. Näin varmistat myös, että tarvitsemasi osa on varmasti saatavana, kun saavut myymälään. Voit tilata tuotteet noudettavaksi myymälästä ja maksaa ostoksesi vasta niitä hakiessasi. Tällöin käytössäsi on kaikki myymälämme normaalit maksutavat. Kun tilaat tuotteet valmiiksi verkkokaupasta, voit myös hyödyntää verkkokaupan laajoja maksutapoja, kuten laskua ja erämaksua. Voit myös tilata osat valmiiksi jonkun toisen noudettavaksi. Mainitse tästä erikseen tilauksen viestikentässä, jos tilauksen noutaja on joku muu kuin sen maksaja. Lue lisää Tilaa ja nouda -palvelusta täältä.

  • Jos tilauksesi sisältää tuotteita, jotka toimitetaan keskusvarastoltamme, saat tekstiviestin, kun kaikki tilauksesi tuotteet ovat noudettavissa.

Vaihto ja palautus

Suurimmalla osalla tuotteistamme on 14 vuorokauden palautus- ja 30 päivän vaihto-oikeus. Annamme saman palautusoikeuden myös myymälästä ostetuille tuotteille, kuin verkkokaupasta ostetuillekin. Huomaathan kuitenkin, että emme myönnä palautusoikeutta sähköosille jotka on kytketty kiinni. Myöskään ajoneuvoille emme myönnä normaalia palautusoikeutta.

Voit myös palauttaa verkkokaupasta tilaamasi ostoksen Vantaan myymäläämme. Jos haluat vaihtaa tuotteen, voit saada uuden tuotteen heti mukaasi. Rahanpalautus myymälään palautetuille tilauksille tehdään kuten Postin kautta palautetuille tilauksillekin, eli saat hyvityksen verkkomaksun välittäjän kautta tai palautus hyvitetään erämaksun loppusummaan.

Huolto

Tampereen myymälän yhteydessä palvelee myös Moposport huolto. Turun huoltopiste tekee määräaikaishuollot sekä pienet korjaukset mopoille, skoottereille ja joihinkin muihinkin pienmoottorilla varustettuihin laitteisiin. Lue lisää huoltopalvelusta täällä. Renkaanvaihdot voidaan tehdä nopealla toimitusajalla, ruuhkatilanteen mukaan joskus jopa odottaessa. Kysy lisää myymälän tai huollon henkilökunnalta.

  • Määräaikaishuollot mopoihin ja skoottereihin
  • Korjaukset mopoihin ja skoottereihin
  • Takuukorjaukset edustamiimme mopomerkkeihin
  • Renkaan vaihto

Ajoneuvomyynti

Turun myymälästä löydät seuraavat ajoneuvot

Voit myös rahoittaa ostoksesi Svea erämaksulla. Lisätietoja saat myymälästä.