Kymco mönkijät

Kymco mönkijämallistossa on oikea vaihtoehto jokaiselle

Kymco 550i traktorimönkijä

Kuvassa Kymco 550i traktorimönkijä

Kymco mönkijämallistosta löydät oikean vaihtoehdon jokaiselle. Aloittelevan mönkijäkuskin valinta on 90cc moottorilla varustettu Maxxer 90 lasten mönkijä, nuoren kuljettajan traktorikortilla ajettava vaihtoehto on MXU 550i tai MXU 700 T3B traktori ja aikuisen B-kortilla ajettava lippulaivamalli on MXU 700 EXI ABS T3B, jolla saa ABS-jarrujen ansiosta ajaa tieliikenteessä 80 km/h nopeutta ja maastossa huippunopeus on jopa 98 km/h.

Kymco MXU-sarjan mönkijät sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaankin

Kymco traktorimönkijät on rekisteröity kahdelle ja niissä on kattavat ominaisuudet niin ominaisuuksien kuin mukavuudenkin puolesta. MXU sarjan mönkijät sopivat niin työhön kuin vapaa-ajan liikkumiseen. Sama T3B traktorimönkijä toimii 15-vuotiaan kulkuneuvona kaupungilla (edellyttää ajokortin) kuin ympärivuotisena työkoneena. Mönkijässä on vakiovarusteena 3000 lbs sähkövinssi, jonka avulla puskulevyn käyttö on mukavaa. Tehokkaan mönkijän avulla lumityöt sujuvat leikiten, olipa kyse sitten omakotitalon pihasta, mökkitiestä tai taloyhtiön yhteisestä talvikunnossapidosta.

Kymco MXU sarjan mönkijöissä on myös vakiovarusteena vetokuula ja peräkärrypistoke ja tehokkaan moottorin sekä nelivedon ansiosta mönkijä soveltuu peräkärrystä riippuen niin saunapuiden kuskaamiseen mökin pihalla kuin puukuorman ajamiseen haastavasta metsästä.

Kaikissa MXU mönkijöissä on myös vedenpitävä säilytyslokero jonka sisältä löydät USB-pistokkeen esimerkiksi puhelimen lataamista tai navigaattoria varten. Mönkijöissä on edessä ja takana tukevat kuormatelineet ja niihin on saatavana kattava valikoima erilaisia kuljetusratkaisuja niin alkuperäisinä Kymco lisävarusteina kuin edullisina tarvikevaihtoehtoina. Moposport henkilökunta auttaa mielellään sinua löytämään haluamasi lisävarusteet mönkijääsi.

Kymco mönkijät – Ajaminen on mukavaa niin maastossa kuin kadullakin

Kymco MXU 700 EXi ABS lippulaivamalli

Kuvassa Kymco MXU 700 EXi ABS lippulaivamalli

Kymco MXU työmönkijät on varustettu CVT-automaatilla (variaattorilla), joten ajaminen on mukavaa sekä maastossa että kadulla. Sähköisesti kytkettävä etuperän lukko takaa 100% nelivedon, joten Kymco mönkijä selviytyy vaikeastakin maastosta. Monipuolinen ja selkeä digitaalimittaristo on selkeä lukea kaikissa olosuhteissa. Kymco MXU mönkijöissä on vakio-ominaisuutena korkealaatuinen jousitus sekä tehokkaat levyjarrut kaikilla renkailla. MXU 700 EXI työmönkijä on saatavana myös ABS-jarrullisena versiona, jonka suurin sallittu nopeus tieliikenteessä on 80 km/h (edellyttää B-ajokortin).

Tutustu malleihin!

Tutustu koko Kymcon mallistoon Kymco Suomen verkkosivuilla.