ALE 25%
domino

Tupet, ”Off Road” A360 musta-keltainen - [domino]

14,99 

235-3604
Myymälä

Vantaa: ✔ 8kpl

Tampere: ✔ 3 kpl

Turku: ✔ 3 kpl

Verkkokauppa

Varasto: ✔ 8kpl

Tuotekuvaus

Domino A360 tuppien suunnittelussa on panostettu paitsi ulkonäköön, myös teknisiin ominaisuuksiin. Uutta muotoilua edustaa mm. kytkinpuolen donitsiin lisätty lovi, joka antaa kytkinvivulle enemmän tilaa liikkua. Tuppien epätasainen pinta parantaa pitoa ja samalla kuviointi antaa ilmettä pyörälle.

Domino tupet sopivat kaikkiin normaaleihin ohjaustankoihin. Tupet pysyvät hyvin kiinni myös ilman tuppiliimaa, mutta parhaan pidon saat käyttämällä liimaa asennuksessa. Domino tupet valmistetaan kahdesta eri kumiseoksesta, joista sisempi seos on kova kun taas ulompi kerros on pehmeämpi. Nämä kaksi kumiseosta yhdessä tekevät Domino tupesta kestävän ja silti miellyttävän käyttää. Vaikka Domino tupet tuntuvat pehmeältä kädessä, niiden rakenne on erittäin jämäkkä ja eron tavallisiin tuppiin huomaa varmasti.

Domino tupet ovat lukuisten maailmanestarien valinta. Edullisesta hinnasta huomiatta Dominon laatu on markkinoiden kärkeä. Samat tupet sopivatkin hyvin sekä mopoilijalle, harrastekuskille kuin tosissaan kilpailevallekin. Domino mallistosta löydät varmasti juuri oikeat tupet niin kuvion kuin värityksenkin puolesta.

  • Pituus oikea 120, vasen 123 mm
  • Halkaisija 22/26 mm
  • Laipan halkaisija 60 mm
  • Musta-keltainen väritys
  • A360 kuvio

Made in Italy.

Näytä tuotteen lisätiedot
Väri

Tyyppi

Merkki

Edullinen toimitus

Normaalien tilausten kotimaan postikulut vain 3,90 €

Nopea toimitus

Lähes kaikki varastossa olevat tuotteet postitetaan samana päivänä!

Ilmainen toimitus

90 € ylittävät normaalituotteiden tilaukset ilman toimituskuluja.