🛠️ Olisiko aika huollolle? Varaa aika ››

Beta Minicross E

2 350,00 

Toimituskulut kotiin vain 3,99! Lue lisää!

Tuote toimitetaan kotiovelle kasattuna ja ajovalmiina vain 3,99 euron toimituskuluilla! Emme lisää tuotteiden hintoihin toimistokuluja tai muitakaan lisäkuluja. Halutessasi voit tilata tuotteen myös noudettavaksi minne tahansa myymäläämme ilman toimituskuluja.

» Laske tuotteen kuukausierät

Perheen nuorimmille tarkoitettu sähköinen minicrossi. Istuinkorkeus 695 mm. 750W sähkömoottori, 36V 13Ah Li-Ion akku. Ketjuveto. Kevyt minicross painaa vain 38 kg. Ajoaika n. 45 mi

näytä viivakoodi BET-MICR-E
Myymälä

Vantaa: ✔ 1kpl

Tampere: 0 kpl

Turku: 0 kpl

Verkkokauppa

Varasto: ✔ 1kpl


Tuotekuvaus

Perheen nuorimmille tarkoitettu sähkökäyttöinen Beta minicrossi. Olitpa sitten lähdössä ottamaan ensituntumaa motocrossiin tai etsimässä äänetöntä vapaa-ajan minicrossia mökille, Beta Minicross Electric on oikea valinta. Vaikka Minicross E on suunniteltu lasten käytettäväksi, siinä on paljon isommista pyöristä tuttuja ominaisuuksia, kuten hydrauliset levyjarrut, laadukas ja moderni iskunvaimennus sekä erittäin suorituskykyinen 750W sähkömoottori.

Pyörän akkuna on 36V 13Ah Li-Ion akku. Ajoaika täyteen ladatulla akulla on n. 45 minuuttia (ajotavasta riippuen). Pyörä painaa vain 38 kg ja se on suunniteltu nuorille kuljettajille. Istuinkorkeus on 695 mm.

Beta Minicross E vakio-ominaisuuksia ovat mm. alumiininen takahaarukka, 33mm USD etuhaarukka sekä säädettävä ilma/jousi -takaiskunvaimennus. Sähkömoottorin ansiosta minicross on vaihteeton, joten aloittelevan kuljettajan on helppo ottaa se käyttöön. Pyörässä on perinteisistä crossipyöristä totutusti ketjuveto.

  • Eturengas: 60/100-12″
  • Takarengas: 70/100-10″
  • Akseliväli: 1025 mm
  • Pituus: 1400 mm
  • Leveys: 600 mm
  • Korkeus: 900 mm
  • Istuinkorkeus: 695 mm
  • Maavara: 290 mm
  • Kuivapaino: 38 kg
Erämaksulaskuri
Lisätiedot
EDULLINEN TOIMITUS
Toimituskulut alkaen 2,99! Ajoneuvot kotiin 3,99 euron kuluilla!
NOPEA TOIMITUS
Lähes kaikki varastossa olevat tuotteet postitetaan samana päivänä!
ILMAINEN TOIMITUS
90 euroa ylittävät normaalituotteiden tilaukset ilman toimituskuluja.
erämaksu
lasku
yrityslasku
visamastercard
mobilepay
pivo
siirto
Nordea
Danske Bank
Aktia
Osuuspankki
Ålandsbanken
Säästöpankki
Handelsbanken
S-pankki
OmaSP